Avaleht   Menüü

Menüü

 Esmaspäev 10.11.2025Teisipäev 11.11.2025Kolmapäev 12.11.2025Neljapäev 13.11.2025Reede 14.11.2025
    HommikusöökRiisipuder 150/200
Vahvlid 20/30
Tee 150/200
Kohupiimavorm 110/150
Kissellikastmed 40/50
Võisai 20/30
Tee 150/200
  Kaerahelbepuder 150/200
Võisai 20/30
Kohv21 150/200
Piima-hirsisupp 150/200
Kirde sai 20/25
Tee 150/200
Tatrapuder 150/200 Täisteraleib võiga 20/30 Tee 150/200
VitamiinipausHurmaa 50/60Õun 50/60Banaanid 50/60Õun 50/60Viinamarjad 50/60
            LõunasöökRassolnik kanaga 150/200
Viinerid 30/60
Kartulipuder 80/100
Hautatud värske kapsas 40/50
Kompott 100/150
Leib 20/30
Kana-kartuli- makaronisupp 150/200
Böfstroganov (veiseliha) 50/70
Keedetud tatar 80/100
Salat keedetud peedist 30/50
Morss 100/150
Isa peenleib 20/30
Kala riisisupp(lõhe) 150/200
Kanafrikadellid hapukoorekaste 50/70
Keedetud makaronid 80/100
Kurk Paprika 30/50
Mangokompott 100/150
Leib 20/30
Kanapuljong saiakuubikutega 150/200
Hautatud kala munas 50/70
Kartulipuder 80/100
Porgandisalat hapukoorega 30/50
Värsketest marjadest kompott 100/150
Isa peenleib 20/30
    Hapukapsaborš lihata 150/200
Pilaff (kanaga) 160/180
Tomatid 40/50
Kompott puuviljad 100/150
Leib 20/30
      ÕhtuoodeAurutatud munaroog 110/150
Värske kurk 20/30
Täisteraleib võiga 20/30
Tee 150/200
Mannapuder 150/200
Moos 20/20
Kirde sai 20/25
Koolipiim 3.5% 120/125
Kartuli-porgandi püree 100/120
Hapukurk 15/25
Täisteraleib 15/20
Tee 150/200
  Kohupiimamass 110/130
Võisai juustuga 35/55
Kakao 150/200
Tervis saiake 55/60
Koolipiim 3.5% 120/125
NB! Teavet toidu koostisosade ja toidus leiduvate allergeenide kohta saab küsida tervisetöötajalt
 Esmaspäev 03.11.2025Teisipäev 04.11.2025Kolmapäev 05.11.2025Neljapäev 06.11.2025Reede 07.11.2025
    HommikusöökMannapuder (sg) 150/200
Küpsis 20/30
Tee 150/200
  Kaerahelbepuder 150/200
Võisai 20/30
Kakao 150/200
Aurutatud munaroog 110/150
Täisteraleib võiga 20/30
Kohv 150/200
Kohupiim hapukoorega 100/130
Võisai (kirde) 20/30
Tee21 150/200
Neljaviljapuder 150/200
Täisteraleib võiga 20/30
Kohv 150/200
VitamiinipausMelon 50/60Banaanid 50/60Pirn 50/60Apelsin 50/60Porgand 20/30
                  LõunasöökPeedisupp hapukoorega lihavaba 150/200
Risoto köögivijakanaga 160/180
Tomatid 30/50
Morss 100/150
Rehe rukkileib 20/30
Kanapuljong nuudli 150/200
Begoz 60/80
Kartulipuder 80/100
Kuivatatud puuviljadest kompott 100/150
Isa peenleib 20/30
Läätsesupp lihavaba 150/200
Liha bitkid 50/70
Koorekaste 40/50
Keedetud tatar 80/100
Redise- värskekurgisalat hapukoorega 30/50
Sidrunijook 100/150
Rehe rukkileib 20/30
    Värskekapsasupp 150/200
Kala Juurviljadega 50/70
Kartulipuder 80/100
Värske kurk 30/50
Kompott puuviljad 100/150
Isa peenleib 20/30
Kalasupp juurviljadega (Brokoli, lõhe) 150/200
Kana piimakastmes 60/80
Keedetud makaronid 80/100
Paprika- tomatisalat oliiviõlikastmega 30/50
Pohlad- õunakompott 100/150
Rehe rukkileib 20/30
    ÕhtuoodeKeedetud tatar 80/100
Sai 21 20/25
Koolipiim 3.5% 120/125
Õun 50/60
Kohupiimavorm 110/150
Kissellikastmed 40/50
Kirde sai 20/25
Tee 150/200
Hautatud köögiviljad 100/120
Sai 20/25
Tee 150/200
Hirsipuder 150/200
Sai 20/25
Koolipiim 3.5% 120/125
Juustusaiake
Tee 150/200
NB! Teavet toidu koostisosade ja toidus leiduvate allergeenide kohta saab küsida tervisetöötajalt
 Esmaspäev 27.10.2025Teisipäev 28.10.2025Kolmapäev 29.10.2025Neljapäev 30.10.2025Reede 31.10.2025
    HommikusöökMakaronid juustuga 100/130
Tee 150/200
Präänik 20/30
Kohupiimamass 110/130
Võisai (kirde) 20/30
Tee 150/200
Odra- kaerahelbepuder 150/200
Täisteraleib võiga 20/30
Kohv 150/200
Tatrapuder 150/200
Võisai 20/30
Kakao 150/200
Maisipuder 150/200
Võisai 20/30
Kohv 150/200
VitamiinipausApelsin 50/60Õun 50/60Pirn 50/60Viinamarjad 50/60Banaanid 50/60
                  LõunasöökJuurviljasupp (porgand, brokoli) lihavaba
Kalkuniliha
Piimakastmes 50/70
Keedetud tatar 80/100
Tomatid 30/50
Kompott puuviljad 100/150
Rehe rukkileib 20/30
Külasupp kanaga 150/200
Köögiviljaraguu 160/180
Hapukurk 15/25
Morss 100/150
Peen leib 20/30
Kana- paprikasupp 150/200
Kalakotlett 50/70
Kartulipuder 80/100
Peedi- ubadesalat 30/50
Morss 100/150
Rehe rukkileib 20/30
Borš (lihavaba) 150/200
Kanasuflee 50/70
Sõmer riis 80/100
Koorekaste 40/50
Porgandi- ananassi salat 30/50
Värsketest marjadest kompott 100/150
Peen leib 20/30
Kalasupp hapukoorega(lõhe) 150/200
Makaronid hakklihaga 130/160
Tomati-kurgisalat oliiviõlikastmega 30/50
Sidrunijook 100/150
Rehe rukkileib 20/30
        ÕhtuoodeRiisipuder 150/200
Sai 20/25
Kissell (kons) 150/200
    Pärmipannkoogid 55/60
Moos 18/20
Koolipiim 3.5%
  Kohupiimavorm 110/150
Kissellikastmed 40/50
Kirde sai 20/25
Tee 150/200
Kartuli- porgandi püree 80/100
Täisteraleib 15/20
Koolikeefir 2,5% 120/125
Kaneelisaiake 55/60
Jogurt 150/200
NB! Teavet toidu koostisosade ja toidus leiduvate allergeenide kohta saab küsida tervisetöötajalt
 Esmaspäev 20.10.2025Teisipäev 21.10.2025Kolmapäev 22.10.2025Neljapäev 23.10.2025Reede 24.10.2025
      HommikusöökSegapuder 150/200
Küpsis 20/30
Tee 150/200
Kohupiimavorm 110/150
Kissellikastmed 40/50
Täisteraleib võiga 20/30
Kohv 150/200
Hirsipuder 150/200
Kirde sai 20/25
Kohv 150/200
  Neljaviljapuder 150/200
Täisteraleib võiga 20/30
Tee 150/200
Kaerahelbepuder 150/200
Võisai 20/30
Kakao 150/200
Vitamiinipaus Õun 50/60Melon 50/60Pirn 50/60Õun 21 80/90
              LõunasöökHernesupp lihavaba 150/200
Böfstroganov (veiseliha) 50/70
Keedetud makaronid 80/100
Kurk, paprika 30/50
Morss 100/150
Leib 20/30
Rassolnik 150/200
Kananagitsad 50/70
Kartulipuder 80/100
Salat keedetud peedist 30/50
Värsketest marjadest kompott 100/150
Peen leib 20/30
Kana-kartuli- makaronisupp 150/200
Laisad kapsarullid 160/180
Tomatid 40/50
Pohlad- õunakompott 100/150
Leib 20/30
Peedisupp hapukoorega lihavaba 150/200
Kalasuflee 60/80
Kartulipuder 80/100
Hiinakapsa- kurgisalat 30/50
Rabarberi kompott 100/150
Peen leib 20/30
Kalasupp hapukoorega(lõhe)150/200
Hautatud kartul kanaga 160/180
Hapukapsasalat õliga Kompott puuviljad 100/150
Leib 20/30
      ÕhtuoodeMaisihelbed 30/40
Banaanid 50/60
Koolipiim 3.5% 120/125
Mannapuder 150/200
Kirde sai 20/25
Tee 150/200
Aurutatud munaroog 110/150
Võisai juustuga 35/55
Tee 150/200
Keedetud tatar 80/100
Kirde sai 20/25
Koolipiim 3.5%
Vatruška kohupiimatäidisega 55/60
Tee 150/200
NB! Teavet toidu koostisosade ja toidus leiduvate allergeenide kohta saab küsida tervisetöötajalt